– Russlands økonomi møter den tøffeste tiden siden krisen i 2008, sa finansminister Anton Siluanov i et møte om landets økonomiske utsikter tirsdag.– Veksten i brutto nasjonalprodukt er estimert til å bli heller lav, 0,5 prosent, men kanskje vil den være rundt null, sa han.Verdensbanken sa i mars at Russlands brutto nasjonalprodukt kan falle 1,8 prosent i 2014 på grunn av krisen i Ukraina. Russlands økonomi har allerede sett en stor kapitalflukt siden starten av krisen, fordi investorer har trukket ut sine midler.Ytterligere vestlige sanksjoner, særlig hvis de er rettet mot Russlands energieksport, kan påvirke veksten i landet. Men allerede før Ukraina-krisen ble akutt og Vesten innførte sanksjoner, viste den russiske økonomien klare tegn på en svakere utvikling. Pilene har pekt ytterligere nedover etter at landet overtok Krim.Ratingbyråene Fitch og Standard & Poor's nedjusterte forrige måned de økonomiske utsiktene for Russland fra stabile til negative. (©NTB)