Reklameinnslaget ble spilt inn i Coop Extra-butikken i Stjørdal. På innslaget sitter Northug blant annet i kassen hvor han filmes av skjult kamera mens han ekspederer kunder.Filmen skulle etter planen ha vært vist for første gang på et butikksjefmøte i Coop Extra i Stokke i Vestfold denne uken. Deretter var planen å vise reklamen på TV, skriver Dagens Næringsliv.– Filmen er så å si ferdigredigert, men blir liggende i skuffen inntil videre, sier Coop Extras kjedesjef Håvard Jensen.Innspillingen i butikken i Stjørdal fant sted fem dager før en alkoholpåvirket Petter Northug kjørte utfor veien i Trondheim og etterlot seg en skadd passasjer. Langrennsløperen har senere innrømmet all skyld og beklaget hendelsen. Coop, som det siste året har vært privat hovedsponsor for OL- og VM-stjernen, diskuterer nå med Northugs apparat veien videre.Coop har gjort det klart at Northug må bryte med dagens støtteapparat og selskapet Nye Høyder før en eventuell oppdatert sponsoravtale kan undertegnes.