- Drillo? Har ikke han gått ut på dato for lenge siden? sier rektor og dosent ved Høyskolen Campus Kristiania Trond Blindheim til Finansavisen. Selv latterkulene hans høres bergenske ut.– Han har gitt oss mange fantastiske fotballøyeblikk, men han er jo ikke akkurat i skuddet lenger. Det er noe som heter å smi mens jernet er varmt, men nå er det jo ganske kjølig, fortsetter han.
Is ogsirkulasjonPølser og støvler regnskapet til Drillo ASLES ALT OM HVORDAN DRILLO FORTSATT HÅVER INN STORE SUMMER PÅ SITT EGET NAVN I LØRDAGENS UTGAVE AV FINANSAVISEN.
Apropos kjølig, skriver avisen; Diplom-Is hadde stor suksess med Drillos-is. Faktisk ble det årets bestselger sommeren 1994 da Norge hadde kvalifisert seg for VM for første gang siden 1938. Den sommeren gikk det unna 8 millioner Drillos ispinner, men suksessen smeltet bort.– Jeg jobbet mye med den isen. Jeg smakte og rangerte, og til slutt ble det Drillos-is. Den tjente jeg litt penger på, sier Drillo til Finansavisen.– Vi lanserte Grillos første gang under fotball-VM i USA i 1994 og hadde med oss Drillo i mange år. Da han sluttet som landslagstrener sluttet vi også med pølsene. Vi relanserte Grillos igjen da han ble trener på nytt. Men dette produktet har gått ut fra vår portefølje nå, sier markedssjef Jan-Arne Finsbråten til Finansavisen.Drillo på sin side hevder at han aldri var innvolvert i pølsene og ikke visste noe om det før de var til salgs i butikken.Srillo fikk noen kroner fra Viking for å rusle rundt i støvlene, og skal ha fått i underkant av 100.000 kroner for det. Så hvordan er økonomien?I perioden 2008 til 2012 hadde Drillo en samlet omsetning på 4,3 millioner kroner med et resultat før skatt i perioden på 3,4 millioner kroner.En kikk i , hvor Egil Roger Olsen er eneaksjonær og styreformann, gir ingen fasit på hvor mye penger Drillo tjener på å profilere sirkulasjonstreneren, som han har promotert det siste året. Og regnskapet for i fjor er ikke ferdig.