Golden Ocean overbeviser

Mens inntektene var ventet markert opp, var inntjeningen ventet å falle i Golden Ocean i 1. kvartal. Nå foreligger fasiten.

Golden Ocean melder om et resultat etter skatt på 10,1 millioner dollar i 1. kvartal 2014 mot 6,8 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på 4 millioner dollar.Resultat per aksje ble 0,023 dollar, mot 0,015 dollar ved samme korsvei i fjor. Her var det ventet et resultat på 0,01 dollar per aksje.Vi minner om at Golden Ocean-sjef Herman Billung er dagens gjest i Økonominyhetene på HegnarTV. Sendingen starter klokken 13:30 som vanlig på fredager. Resultatet før skatt ble 10,1 millioner dollar, sammenlignet med 6,8 millioner dollar året før. Analytikernes snittforventninger tilsa et resultat før skatt på 5 millioner dollar.Driftsresultatet ble 18,4 millioner dollar, mot 11,5 millioner dollar året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på 10 millioner dollar.Driftsinntektene beløp seg til 74,1 millioner dollar, sammenlignet med 54,4 millioner dollar i 1. kvartal 2013. Analytikernes forventninger lå her på 66 millioner dollar.Her finner du rapporten. Følg Hegnar.no på Facebook her!