Höegh LNG mer enn doblet inntektene

Inntektene var ventet å gjøre et kraftig byks for Höegh LNG i 1. kvartal. Nå er fasiten klar.

Sveinung Støhle, CEO i Höegh LNG. Foto: Finansavisen

Höegh LNG melder om et resultat etter skatt på minus 4,5 millioner dollar i 1. kvartal 2014, mot minus 7,9 millioner dollar i samme periode året før.Ifølge Reuters var det ventet et resultat på minus 8 millioner dollar.Resultat per aksje ble minus 0,07 dollar, mot minus 0,12 dollar ved samme korsvei i fjor. Her var det ventet et resultat på minus 0,11 dollar per aksje.Presentasjonen kan du se LIVE her. Resultatet før skatt ble negativt med 4,5 millioner dollar, sammenlignet med minus 8 millioner dollar året før. Analytikernes snittforventninger tilsa et resultat før skatt på minus 8 millioner dollar.Driftsresultatet (EBIT) ble minus 3,9 millioner dollar, mot minus 6,2 millioner dollar året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på én million dollar.Totale driftsinntekter beløp seg til 51,3 millioner dollar, sammenlignet med 20,7 millioner dollar i 1. kvartal 2013. Analytikernes forventninger lå her på 48 millioner dollar.På T/C-basis kom inntektene inn på 17,2 millioner dollar, ned fra 15,6 millioner dollar i 1. kvartal i fjor.Her finner du rapporten. Følg Hegnar.no på Facebook her!