Oslo Børs åpnet tilnærmet flatt, men siden ble det verre. Ved 11:30-tiden er hovedindeksen ned 0,7 prosent til 590,32. Avkastningen så langt i år er dermed på 7,6 prosent.Prisen på Nordsjø-olje stiger 0,1 prosent til 109,47 dollar fatet. Prisen ligger dermed litt over en halv dollar lavere enn da Oslo Børs stengte mandag.Statoil-aksjen åpnet opp, men er nå ned 0,6 prosent til 178,30 kroner. etter at det ble oppdaget unormal utgraving av masse under en brønnramme.Telenor topper omsetningsoversikten med 150 millioner kroner. Aksjen faller 1,5 prosent til 141,40 kroner. Det har ikke kommet meldinger fra selskapet. Telegiganten Vodafone la tirsdag frem noe svakere kvartalstall enn ventet.Militæret i Thailand innførte mandag en landsomfattende unntakstilstand. Telenor opererer i landet.Styrene i SPP Liv Fondförsäkring AB og SPP Livförsäkring AB, to heleide selskap i Storebrand-konsernet, vedtok på styremøte mandag at Sammenslåingen av selskapene har en rekke operasjonelle og finansielle fordeler, og er blant annet en del av tilpasningene Storebrand gjør i forkant av Solvens II, opplyser Storebrand.Storebrand stiger 0,1 prosent til 34,55 kroner. Kontrakten har en ventet varighet på 13 måneder og verdsettes til 210 millioner dollar.DNB Markets påpeker at ratenivået er på linje med deres estimat og at det således ikke gir noen grunn til å endre forventningene.Aksjen er opp 0,9 prosent til 33,90 kroner. for levering av luftfjæringer til en SUV-produsent. Total verdi estimeres til 8 millioner euro, tilsvarende 65 millioner norske kroner.KOA-aksjen stiger 1,7 prosent til 6,14 kroner., mot minus 10,7 millioner dollar i samme periode året før.Eitzen Chemical toppet vinnerlisten rett etter åpning, men nå er aksjen ned 4,3 prosent til 5,98 kroner. mot minus 273 millioner kroner i samme periode året før.Aksjen er uendret på 17 øre., mot 67,5 millioner kroner i samme periode året før.Belønningen er en oppgang på 1,5 prosent til 102 kroner. til institusjonelle investorer og ett styremedlem for 5,43 kroner per aksje.Aksjen stiger 1,5 prosent til 5,38 kroner.