Mannen hevder at pengene har gått til investeringer som han ikke kan røpe fordi han har taushetsplikt, skriver VG.Verken politiet eller Oslo tingrett festet lit til den forklaringen.– Politiet mener relasjonen mellom de to skal ha startet med vennetjenester, og så har det endt i en rekke pengeoverføringer, sier politiadvokat Knut Horn ved Finans- og miljøkrimseksjonen i Oslo politidistrikt.Den 90 år gamle kvinnen skal angivelig ha en stor formue ettersom hennes avdøde ektemann eide en fabrikk i utlandet som hun solgte. Selv etter å ha blitt lurt for 20 millioner kroner, skal hun fortsatt ha en formue på det dobbelte igjen, skriver avisen.Mannen ble allerede i fjor pågrepet og siktet for grovt bedrageri. Han ble da ilagt et besøksforbud som han har brutt flere ganger. Det er årsaken til at tingretten fredag valgte å varetektsfengsle ham fordi de anså at det var fare for gjentakelse.55-åringen nekter straffskyld, og hans advokat Bjørn Skuggevik sier at mannen har hatt til hensikt å betale tilbake pengene. Skuggevik viser til at den fornærmede i saken ikke selv har anmeldt hans klient.Politiet mener på sin side at kvinnen, som ikke har noen nære slektninger, er i ferd med å bli dement og ikke er i stand til å ivareta sine egne interesser.