Økonomisk rot for sportskjendiser

– Å drive restaurant lovlig over lang tid, som var det eneste vi kunne og ville, ble for mye, sier Håkon Särnblom.

DN skriver i dag at høydehopperparet Håkon Särnblom (48) og Hanne Haugland (46) fortsatt sliter med å rydde opp etter fjorårets konkurs i kjeden House of Sushi.Meget forsinket leverte de nylig regnskaper for 2012. Det viste et tap før skatt på over tre millioner kroner og negativ egenkapital for selskapet Hopp.– Å drive restaurant lovlig over lang tid, som var det eneste vi kunne og ville, ble for mye. Vi var ikke dyktige nok. Det var for mange kokker og for mye søl, sier Håkon Särnblom til DN.Särnblom hadde null kroner i inntekt i 2011 og 2012 og ingen formue.Nå vurderer Särnblom og Haugland å legge ned selskapet og selge firmahytten på Kvitfjell for å gjøre opp med kreditorene. Ifølge DN ble hytta kjøpt i 2009 for nærmere 1,8 millioner kroner.