- Reitan kommer helt sikkert til å få julekort fra SAS, Norwegian, en rekke Oslo-hoteller og busselskaper, sier festarrangør Jan Fredrik Carlsen til Finansavisen.Søndag 8.juni bør du ikke satse på å få hotellrom i Oslo sentrum. Den dagen frakter Rema 8.500 ansatte fra hele Norge for å feste i Oslo.Da skal Reitan-familien feire at de i år passerte Coop og er blitt den nest største dagligvarekjeden i landet i 2013, skriver Finansavisen.
Alle i 530 butikkerValgte seg PinsenLES HELE SAKEN I DAGENS UTGAVE AV FINANSAVISEN.
Alle ansatte i mer enn 530 Rema 1000-butikker er inviterte. Det samme er de som jobber i industrien og distribusjon.Ifølge Jan Fredrik Karlsen er dette det største private arrangementet i Norge noensinne.- Så vidt jeg vet, er dette det største arrangementet av sitt slag som er gjort i Norge, og kanskje også Norden. Rema 1000 gjorde noe lignende for ti år siden, men da var de rundt 5.000 deltakere, forteller Karlsen til Finansavisen.Søndagen i pinsen er valgt som tidspunkt for festen fordi det er fri mandagen etter og fordi det ble lettere å få logistikken til å gå opp. Og gjestene kommer til å fylle 19 hoteller i hovedstaden - og Telenor Arena.Avisen skriver at ingen vil kommentere kostnaden, men anslag viser at det hele vil koste over 40 millioner kroner.