Det bekrefter administrerende direktør Tore Stangebye overfor bransjenettstedet .– Vi ga et tilbud om å søke sluttpakker for å redusere med 48 årsverk. Nå må konstatere at vi per i dag har mottatt 26 søknader som vil bli innvilget. Dermed står vi igjen med 22 årsverk og er derfor ennå ikke i mål med nedbemanningen, sier Stangebye.Han betegner sjansene for å unngå oppsigelser som små.Ledelsen orienterte torsdag de tillitsvalgte om situasjonen, og målet er å avslutte prosessen innen 20. juni, skriver .Ifølge fagbladet ligger det an til at halvparten av årsverkene kuttes i redaksjonen. Klubbleder Harald Klungtveit håper at ledelsen snur.– Det finnes ikke noe rom for å kutte mer i redaksjonen uten å gjøre uopprettelig skade på det ledelsen selv kaller Dagbladets DNA. Oppsigelser av journalister vil dessuten effektivt sperre for enhver redaksjonell satsing midt i en periode da det er som aller mest kritisk. Ledelsens strategi er defensiv, forhastet og vil gjøre langt større skade enn gevinsten ved en kortsiktig økonomisk innsparing, sier klubblederen. (©NTB)