Sissel håvet inn 15 millioner kroner på å snakke med dyr

Tro det eller ei. Sissel Grana soper inn millioner av kroner på å snakke med dyr.

Næringsliv

I siste utgave av Kapital kan vi lese at Norges mest profilerte dyretolk, Sissel Grana, håver inn millionbeløp ved å snakke med dyr.I fjor omsatte virksomheten hennes Sigrasenteret i Horten for ca. 2,2 millioner kroner, ned fra rundt 3,2 millioner året før. Nedgangen skyldes sykdom i første halvår i fjor, og fjorårets millionomsetning er faktisk den laveste årlige omsetningen siden oppstarten i september 2008.Ifølge Kapital ligger omsetningen normalt på rundt tre millioner kroner i året. Samlet sett har dyretolken omsatt for nærmere 15 millioner kroner gjennom årenes løp.Alt fra bønder og katteeiere til politihundeførere og landslagsutøvere i hundesport valfarter til Sigrasenteret for å få hjelp til å snakke med dyrene sine. En times konsultasjon, som også kan foregå via telefon, koster 1.150 kroner.– Det er ikke bare jeg, men et team på fire faste ansatte som står for inntjeningen, sier Grana til Kapital.Ved siden av å snakke med dyr driver Grana også en dyretolkskole, hvor det årlig uteksamineres rundt 15 personer.

Nyheter
Næringsliv