– Juli kommer til å bli den beste måneden vi noen gang har hatt, og det er vi jo selvfølgelig svært glade for, sier daglig leder for Ebok.no Elizabeth Sellevold til DN.Hun opplyser at salget av e-bøker øker mye når folk har ferie.– Man skulle kanskje ikke tror det, men første juledag var den dagen vi solgte flest bøker i 2013, sier hun.Også Ark sier til avisen at de opplever økt salg i juli.– Juli måned blir den beste salgsmåneden så langt for e-bok-salget i ARK, det ser ut til at vi nær dobler omsetningen mot samme måned ifjor, sier administrerende direktør John Tørres i Ark, og legger til at trafikken fra andre land er stor og økende om sommeren, ifølge DN.I løpet av de to sommermånedene kommer nordmenn trolig til å kjøpe over 140.000 e-bøker, viser et overslag DN har gjort med tall fra Bokdatabasen og forhandlerne.