Fredag ble en særdeles god dag for konkurstruede Vålerenga Fotball, skriver Finansavisen.Etter å ha spilt hele sesongen uten en generalsponsor, kan den lille DNB-logoen laget har spilt med så langt i sesongen øke betraktelig i størrelse.
– Vi har samtaler med Vålerenga om en avtale som generalsponsor, bekrefter sponsorsjef Camilla Forberg i DNB, til FA.Finansavisen skriver at enslik sum kan være gull verdt for Vålerenga, som mangler omlag 15 millioner kroner ut året. Men dette er ikke første gang et selskap ledet av Rune Bjerke bidrar til Oslo-klubben.
Forberg ønsket ikke kommentere hva slags beløp det skal være snakk om, men i følge TV2 er beløpet trolig et sted mellom 5 og 10 millioner kroner i året. Bjerke var konsernsjef i kraftselskapet Hafslund frem til 2006. I den samme perioden sponset sel-skapet klubben med store midler som generalsponsor.Nå kan han igjen bidra til å løfte klubben økonomisk. Som DNB-sjef har han sponset Vålerengas ungdomssatsning, og er nå på randen av å signere enn storavtale med elite­klubben.