- Jernbaneverket griper inn og tar 2.000 kvadratmeter av bygget vårt. Det skal vi ha erstatning for, sier Morten Andresen til Finansavisen.
Jernbaneverket trenger ekstra plass for å bygge dobbeltspor til Oslo S, og er for tiden i gang med å rive deler av forretningseiendommen Norbyveien 2 - 6 i Ski sentrum.Vil ha det dobbelte- Vi er av den mening at det er et vesentlig høyere beløp. Mer enn dobbelt så mye.Andresen legger til at Birkelunden Investeringsselskap likevel er på god bølgelengde med Jernbaneverket, og at ingenting er avklart enda.Les hele saken i torsdagens utgave av Finansavisen!
Det såkalte Skeidar-bygget eies av tidligere fotballproff Martin Andresen, faren Morten og søsteren Marit gjennom eiendomsselskapet Birkelunden Investeringsselskap, skriver Finansavisen.Jernbaneverket kapper av 500 kvadratmeter i hver etasje, til sammen 2.000 kvadratmeter. Leietakerne Handelsbanken, Elkjøp og Skeidar flyttet ut 1. juni.Partene har blitt enige om at Birkelunden Eiendom skal få tilbake resten av bygget i mars neste år. De har også blitt lovet et minst like stort grunnareal på naboeiendommen - en eiendom som i dag eies av Jernbaneverket.I tillegg har selskapet blitt tilbudt en minimumserstatning på 45 millioner kroner.Sistnevnte er ikke Andresen-familien fornøyd med, skriver Finansavisen.- Nei, det er for så vidt langt unna det vi selv vi mener, sier han.- Hva mener dere selv?- Er dette en sak som kan havne i retten?- I verste fall, ja.- Vi skal ha et nytt møte i august, så vi får se hvordan det går, sier han til Finansavisen.