Retten i Los Angeles besluttet også onsdag at Bieber (20) må gjennomgå behandling for bli flinkere til å kontrollere aggresjon. I tillegg må han betale en sum tilsvarende en halv million kroner som erstatning for skadene som eggene angivelig påførte nabohuset i det fasjonable nabolaget i Calabasas utenfor Los Angeles.Hendelsen fant sted i januar i år, og naboen og datteren hans sto på balkongen sin da Bieber begynte å kaste egg. Statsadvokat Alan Yochelson betegner eggkastingen som «en ekstremt umoden og tåpelig handling».Bieber var ikke selv til stede i retten da dommen ble avsagt. En representant for popstjernen sier han er glad for å legge saken bak seg slik at han kan konsentrere seg om karrieren sin.Egg-episoden er ikke den eneste gangen Bieber har vært i klammeri med loven det siste året. I Miami er han siktet for fyllekjøring i en Lamborghini, og i Toronto er han anklaget for å ha angrepet en limousinsjåfør.