Flyet ble funnet et godt stykke sør for der Malis president tidligere hadde sagt at det styrtet, mellom Gao og Kidal.Franske styrker er sendt for å samle bevis og sikre åstedet, 50 kilometer nord for grensa i nærheten av byen Gossi.I en erklæring fra den franske presidenten François Hollandes kontor heter det at flyet er identifisert, men at det er knust til småbiter og spredt over et større område.Et medlem av et team fra Burkina Fasos kriseenhet, general Gilbert Diendere, sier de allerede har inspisert vraket like ved landsbyen Boulikessi. Han sier at flyet var helt utbrent, og at ingen hadde overlevd. Flere lik ble også observert.Radarkontakten med flyet ble borte 50 minutter etter avgang i Ouagadougou på en rute til Alger, litt etter at flygerne opplyste at de endret kurs på grunn av en storm.Lokale gjetere ved Boulikessi sier de så flyet styrte. De sier det ble truffet av lyn og falt brennende til bakken. (©NTB)