Klagesak mot Norwegian utsatt for annen gang

En svensk domstol har for annen gang utsatt behandlingen av klager fra svensker som har reist med Norwegian på langdistanseruten mellom Stockholm og Bangkok.

Lasse Sandaker-Nielsen. Foto: Norwegian
Næringsliv

De svenske passasjerene vil ha erstatning for store forsinkelser.Det er Attunda tingsrett som nok en gang har utsatt saken, melder E24. Informasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen, avviser påstander om at det er noen bevisst trenering.– Det stemmer at rettsmøtet er utsatt. Det er ikke uvanlig at slike saker utsettes og at datoer flyttes på, sier informasjonssjefen.Advokat Stephan Eriksson representerer klagerne. Han kan ikke skjønne hvorfor saken blir utsatt igjen. Den skulle ha vært oppe til behandling i juni, men ble utsatt til august. Nå er det berammet nytt møte i september. (©NTB)