Røkke-selskap kjøper egne aksjer

Det Røkke-dominerte Aker Philadelphia Shipyards er igang med tilbakekjøpsprogrammet som åpner for å kjøpe 10 prosent av aksjekapitalen.

Næringsliv

Aker Philadelphia Shipyard melder at selskapet har kjøpt 166 457 egne aksjer til kurs 160 kroner per aksje. Totalbeløpet for transaksjonen er 26 633 120 kroner. Kjøpet er i tråd med tilbakekjøpsprogrammet som det Røkke-dominerte selskapet meldte om den 7. august i år, der det ble åpnet for å kjøpe inntil 650 000 egne aksjer. Det er Pareto Securities som gjennomfører kjøpene på vegne av Aker Philadelphia Shipyard. Etter transaksjonen som ble meldt til Børsen mandag morgen eier Aker Philadelphia Shipyard nå 185.203 egne aksjer, tilsvarende 1,47 prosent av selskapets aksjer. Aksjekursen åpnet opp 1,26 prosent mandag, til 161 kroner.

Nyheter
Børs