Scana Industrier kuttet underskuddet kraftig

Scana Industrier tapte langt mindre penger i 2. kvartal.

Hentet fra Scana Industriers hjemmesider.
Næringsliv

Scana Industrier melder om et resultat etter skatt fra videreført virksomhet på minus 9 millioner kroner i 2. kvartal 2014, mot minus 31 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet før skatt ble negativt med 11 millioner kroner, sammenlignet med minus 34 millioner kroner året før.Driftsresultatet (EBIT) ble minus 10 millioner kroner, mot minus 31 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 445 millioner kroner, sammenlignet med 406 millioner kroner i 1. kvartal 2013.Her er rapporten .Scana Industrier har falt 15,2 prosent på Oslo Børs hittil i år, og 8,5 prosent den siste måneden.Det siste året er aksjen ned over 44 prosent.Følg Hegnar.no på Facebook her!