Bakeriet Godt Brød, som kun produserer med økologiske råvarer, mer enn doblet resultatet i fjor til 3,3 millioner før skatt.Ifølge Finansavisen omsatte Godt Brød for 89,1 millioner kroner, mot 83,8 millioner kroner året før.Resultatmarginen etter skatt ble på slunkne 2,6 prosent.– Det er hyggelig at vi klarer å tjene litt penger, men resultatmarginen for oss og vår bransje burde ligge høyere. Vi har et mål om å passere hundre millioner i år, sier daglig leder Richard Müller i Godt Brød til Finansavisen.– Vi er rimelig godt fornøyd med tanke på omstendighetene. Blant annet har vi gjort en del store investeringer de siste årene, forteller Müller.I år ekspanderer Godt Brød, og har planer om å åpne fire nye utsalgssteder på Fornebu, Bislett, og i Marken og Åsane i Bergen.Müller sier til Finansavisen at økologisk drift ligger som en grunnleggende forutsetning for etableringen av Godt Brød.– I Danmark er mer enn 20 prosent av maten som selges økologisk, mens det tilsvarende tallet for Norge er 2,5 prosent. Jeg tror vi vil få et stadig større marked å vokse i, avslutter Müller.