Komiserien The Big Bang Theory er en av de største suksess TV-seriene om dagen, men nå ser neste sesong ut til å bli forsinket. Årsaken skal være at skuespillerne og produsentene bak ikke klarer å enes om lønn, ifølge Di.se.Allerede i mars i år ble det kjent at The Big Bang Theory ble fornyet i tre år til, men nå risikerer fansen å måtte vente på nye episoder.De fem hovedrolleinnehaverne, deriblant Kaley Cuoco og Jim Parsons, har enda ikke skrevet under kontrakten.Det er bare siste ledd i hva som har vært en svært lang og treg lønnsforhandling, som begynte allerede i januar i år.Stjernene skal ifølge nettstedet ha blitt tilbudt over én million dollar eller om lag 6,3 millioner kroner pr. episode hver, i tillegg til andeler i videresalg av tv-serien, men har likevel takket nei.Det skal være Jim Parsons, som spiller karakteren Sheldon Cooper, og tre ganger har blitt belønnet med Emmy for rollefiguren, som vil ha høyere lønn enn sine kolleger. Samtidig vil de andre ha like mye som Parsons får.Over 20 millioner amerikanere så i snitt hver episode av The Big bang Theory sist sesong, som ventes å dra inn over én milliard dollar eller om lag 6,3 milliarder kroner, når den selges videre.