Egon skuffer inn millioner

Egon restaurantene har mellom 5,5 og 6 millioner kunder i året.

Næringsliv

Norrein Gruppen, som også driver Egon-restaurantene, omsatte for nærmere 1,3 milliarder kroner i fjor. Overskuddet før skatt ble på drøyt 200 millioner, skriver DN.Inkludert hotell og annen virksomhet nærmer det samledes overskuddet seg en milliard kroner, og det gir rom for solide utbytter. Ifølge avisen tok eierne i fjor ut rundt 100 millioner kroner i utbytte, og året før 90 millioner kroner.– Vi er litt Rema – i mindre utgave. Kulturen er mye lik. Det er halleluja, halleluja, one big happy family, sier Dan Robert Halshamn, sønn av Roger Halshamn, og leder for drift i Norrein Gruppen, til avisen.Han hevder også at et Oslo-basert oppkjøpsfond nylig har anslått verdien av Egon og Norrein Gruppen til 1,8 milliarder kroner, men at det ikke var aktuelt å selge.Norrein Gruppen eies av gründerne; Gerhard Nordberg, Roger Halshamn og Olav Fallan