Fest og moro spolerte Reitan-rekord

- Vi har dyktige og «gærne» folk som elsker det vi holder på med, sier en fornøyd Colonialmajor Odd Reitan.

Odd Reitan og hans to sønner Magnus og Ole Robert Reitan. Foto: Ned Alley / Scanpix.
Næringsliv

Reitangruppen melder om et driftsresultat på 1.300 millioner kroner i 1. halvår 2014, ned fra 1.386 millioner kroner i samme periode i fjor.Omsetningen steg fra 36.718 til 39.908 millioner kroner.Rema 1000 sto for godt over halvparten av driftsresultatet, med sine 783 millioner kroner. Det var litt ned fra 797 millioner kroner i 1. halvår i fjor.Reitan Convenience bidro med 168 millioner i driftsresultat, opp fra 157 millioner kroner. Omsetningen steg fra 6.873 til 7.208 millioner kroner.Festet for 100 mill.Hadde det ikke vært for de over 100 millioner kronene som ble brukt på festen for alle ansatte i Holmenkollen i Oslo og Telenor Arena i Bærum i pinsehelgen, ville resultatet trolig ha blitt rekordhøyt, skriver DN.- Tallene hadde vært enda finere uten fest og moro, men vi er på et stadium der alt går bra, i alle forretningsområdene våre. Jeg er veldig godt fornøyd.- Og aller viktigst: Vi har det artig, det er enkelt for meg å sitte på toppen og bygge kultur når man har det artig, sier Odd Reitan, Rema-gründer og styreleder i Reitangruppen, ifølge avisen.- Dyktige og «gærne» mennesker I en pressemelding sier Colonialmajoren med et stort smil:- I Norden og på Baltikum har vi dyktige og «gærne» mennesker som elsker det vi i Reitangruppen holder på med. Det er «tullinger» som har skapt verden.Her er regnskapet for 2013