Ikeas Apple-pek gjør stor suksess

Ikea har nylig sluppet en ny reklamefilm, en parodi på Apples reklame, som gjør stor suksess.

Næringsliv

Ikea kom nylig med en reklamefilm for deres ferske katalog for 2015 - nærmere sagt Ikeas "BookBook". En parodi på Apples mange reklamer, skriver Di.se.Reklamen har fort gjort suksess blant publikum, og har hittil blitt sett av over åtte millioner på Youtube.com.Varemerkeprofessor ved Handelshøyskolen i Gøteborg, Eva Ossiansson, er ikke overrasket over at reklamen "har gått rett hjem" hos publikum.- Den er morsom og annerledes. Det er som regel slik at man deler det som vekker følelser, eller får oss til å bli glade, sier Ossiansson til nettstedet.Hun peker på at det blir mer og mer vanlig at bedrifter lager reklamer som skal appelere til sosiale medier.