Intex i samtaler — aksjen suser til topps

Intex Resources jakter Mindoro-partner, og er i dialog med flere.

Mindoro. Foto: Intex Resources
Næringsliv

Intex Resources bekrefter i en børsmelding onsdag at selskapet er i dialog med et utvalgt antall industrielle grupperinger med tanke på et strategisk partnerskap for Mindoro-prosjektet på Filippinene.Intex og de aktuelle grupperingene har en «gjensidig forståelse» av at et mulig partnerskap vil bidra med verdiskapning godt utover nåværende prising i markedet.Flere partnerskapsmodeller er til vurdering, deriblant et joint venture, earn-in-modeller, fusjon av eiendeler, evt. en kombinasjon av disse.En detaljert plan for veien videre ventes så snart et formelt partnerskap er etablert.Markedet setter pris på budskapet, og belønner Intex-aksjen med en oppgang på 18,7 prosent til 1,65 kroner. Bare én aksje stiger mer på Oslo Børs så langt onsdag.Les mer her. Følg Hegnar.no på Facebook her!