28 konkurser tirsdag

I dag, tirsdag, ble 28 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Borg HTV AS.Akershus: Ås Graveservice AS.Oslo: Esati Bygg AS; Fremtidens Bygg AS; Go International AS; Select Matsenter AS; Økern Bilpleie og Bilvask AS.Hedmark: Prytz Farge og Interiør AS.Buskerud: Clearway Construction AS; Tiba AS.Telemark: Takmontøren Porsgrunn AS.Aust-Agder: WTA 3 AS.Hordaland: Byggvedlikehold Limited; Tommeliten AS; Vaksdal Autoservice AS.Møre og Romsdal: Marko Energi AS.Sør-Trøndelag: Emilia Bygg AS; Natur1 AS.Nord-Trøndelag: Proffservice Trondheim AS.Nordland: Larsens Bilpleie; Sandnessjøen Drift AS.Troms: Byggtorget Malangen AS; Tøllefsen Transport AS.I tillegg ble fem personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

Nyheter
Næringsliv