Finanstoppen skiller seg

Tidligerer finansminister i Sverige Anders Borg skiller seg, og bekrefter å ha funnet kjærligheten på ny.

Næringsliv

I et intervju med den svenske avisen Expressen forteller Andres Borg, Sveriges tidligere finansminister og nå rådgiver for storbanken Citi, at han har levert inn skilsmissepapirene. Han bekrefter også at hans nye kjærlighet er pr-konsulent og tidligere artist, Dominika Peczynski, skriver Di.se.- En skilsmisse er jo en vanskelig prosess som veldig mange mennesker går igjennom. Vi kommer i fellesskap, min kone og jeg, til å levere inn skilsmissepapirene. Nå ligger mitt fokus på å sikre tryggheten for min familie. Og jeg skal gjøre alt for å ha en bra relasjon til min kone, og sikre at barna er trygge, sier Borg til Expressen.På spørsmål om hvor lenge han og Peczynski har vært et par, svarer Borg:- Man kan ikke si så mye om fremtiden. Man styrer ikke over livet. Det er en periode som ble innledet litt før jul, og hva som skjer i fremtiden får man se.

Nyheter
Næringsliv