Konkursskred - hele 35 konkurser fredag

Hele 35 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund fredag. Her er listen.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Østfold Klima Teknikk AS.Akershus: Merkon Oslo AS; The Yellow Company AS.Oslo: Comet Sport Detalj AS; Pan Media Group AS; Pan Studios AS; Totaltek AS.Hedmark: Chiba AS; Chiba Dame AS.Buskerud: Enhjørning AS; Kroken & Sørensen Montasje AS; Tømrer Tor Arne Johansen AS.Vestfold: Byggmesterservice AS; VT Snekkerservice Limited.Telemark: Fjellmat AS; Glassmont AS.Aust-Agder: Jumbo Lekeland AS.Vest-Agder: Agder Maskinentreprenør AS; Flipside AS.Rogaland: Steam Fasadevask AS.Hordaland: Bodin Bygg AS.Møre og Romsdal: Matkroken Skarbø AS.Nordland: Bodø Bruktbilutleie AS; Nomis AS.I tillegg ble 11 personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

Nyheter
Næringsliv