27 konkurser i påskeuken

27 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund i påskeuken. Her er oversikten.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde onsdag før påske konkursåpning i fire selskaper.Østfold: Flaggborgen Norge AS; Halvorsen og Svensson Forsikring AS.Oslo: Hep Event AS.Oppland: Håndtverksbygg Olav Løvli AS.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.Dermed ble 27 konkurser kunngjort åpnet i løpet av påskeuken, hvorav fire personlige konkurser.10 konkurser tirsdag Akershus: Koag Invest AS; Tradecom AS.Oppland: Verona Gjøvik AS.Aust-Agder: Sørlandssol AS.Rogaland: Blu Ocean Subsea AS.Hordaland: Stiegler Shipping AS.Møre og Romsdal: Hildring S & R AS; Meka AS.Nordland: Tingeling Gaver & Interiør AS.I tillegg ble én personlig konkurs kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.Les også: 13 konkurser mandag

Nyheter
Næringsliv