Hermetikk-arving satser på butlertjeneste

Sønnen til den kjente investoren Christian Bjelland, Christian Bjelland jr. skaper oppsikt med nytt selskap.

Næringsliv

Ting har gått fort for 27-åringen Christian Bjelland jr. etter at han slo seg sammen med to medstudenter fra prestisjeuniversitetet Harvard i Boston, skriver VG.Avisen skriver at kun noen få uker etter at de tre diskuterte forretningsideen på hybelen stod de på scenen i San Francisco og ble heiet frem av teknologieliten i Silicon Valley. Det er tydelig at butlertjenesten deres "Alfred" ble en hit.Yahoo-toppen Marissa Meyer var en av dem som mente butlertjenesten var så spennende at den fortjente førsteplass som det mest spennende oppstartsselskapet og 50.000 dollari prispenger, ifølge VG.Siden det lille gjennombruddet i september har Bjelland og co. hentet inn to millioner dollar i oppstartskapital.- Klarer vi å bli den tjenesten som folk bruker, kan de bli ekstremt stort, sier Bjelland til VG.Han forteller at for 99 dollar i måneden, eller nærmere 800 kroner, får kunden en personlig "Alfred" på døren to ganger i uken. Alfred kan handle, reparere sko, vaske klær eller sjekke at det er nok toalettpapir.- Vi er ambisiøse, og vi er i rute, er alt Christian vil si om veksten, skriver VG.Butlertjenesten har allerede fått omtale i alt fra Forbes og Business Insider til The New York Times.  

Nyheter
Næringsliv