Hertuginnen inngår norsk samarbeid

Sarah Ferguson skal samarbeide med norske kjendiskokker.

Næringsliv

Hva skjer når verdens mest kreative mesterkokkgruppe begynner å utvikle produkter sammen med en hertuginne med høye krav til standard? Jo, da får du «Fergie Flying Culinary Circus», heter det pressemeldingen, skriver Seher.no.Det berømte norske kokkelaget «The Flying Culinary Circus», som flys inn når de store verdensstjerne skal ha fest, har nemlig inngått en historisk avtale med selveste hertuginnen av York og ekskonen til prins Andrew, Sarah Ferguson. Ifølge nettstedet startet det hele i 2008, da Fergie arrangerte et veldedighetsarrangement for the African Caribbean Leukemia Trust og inviterte kokkelaget til å lage maten. Denne uken ble samarbeidet løftet til nye høyder, da The Flying Culinary Circus signerte en avtale med den britiske hertuginnen. Sammen skal de utvikle og produsere produkter i form av blant annet te, kaffe, lys og mat.

Nyheter
Næringsliv