Hollywood-skuespillerinnens eiendeler solgt for 40 mill.

En rekke eiendeler, som har tilhørt den avdøde Hollywood-skuespillerinnen, Lauren Bacall har gått under hammeren i New York.

Næringsliv

Den avdøde skuespillerinnen Lauren Bacalls samling av malerier, skulpturer, smykker og møbler ble solgt for 3,6 millioner dollar eller om lag 29 millioner kroner under en auksjon på Bonhams i New York, skriver Bloomberg News.I løpet av en todagers auksjon hadde Bonhams solgt totalt 740 av Lauren Bacalls eiendeler.Auksjonen var svært populær, med mer enn 1.500 budgivere fra 34 land, ifølge Bonhams.I tillegg til to bronseskulpturer av den britiske kunstneren Henry Moore, også eiet av Lauren Bacall - solgt i november i fjor, gikk hele samlingen totalt for 5 millioner dollar, eller nesten 40 millioner kroner.

Nyheter
Næringsliv