IMF møter Hellas for reformsnakk

Den greske finansministeren Yanis Varoufakis møter i dag sjef for det internasjonale pengefondet, IMF, Christine Lagarde.

Næringsliv

I dag møter den greske finansministeren Yanis Varoufakis, sjef for det internasjonale pengefondet, IMF, Christine Lagarde i Washington, melder Reuters.Det er ventet at de vil diskutere planer for økonomiske reformer slik at Hellas vil fortsette å kunne motta pengestøtte.Det uventede møtet er en "uformell diskusjon" om Hellas reformplaner, sier Yanis Varoufakis og IMF.Det er også ventet at Varoufakis vil sette av tid til å møte representanter for US Treasury.Hellas er på vei til å gå tom for penger, og lederne for eurosonen og IMF har frosset pengehjelpen inntil de kommer til en enighet om landets reformplaner.Ifølge CNBC skal Hellas ha sagt til IMF at de er klare for å gjøre første nedbetaling 9. april.

Nyheter
Næringsliv