Mye trafikk på påskedagen

Mange er på vei hjem fra påskeferie søndag, og Vegtrafikksentralen melder om mye trafikk.

Foto: KNA
Næringsliv

Alle fjelloverganger er imidlertid åpne og tidlig søndag ettermiddag har det ikke stoppet opp på hovedfartsårene i Oslo-området. På Østlandet begynte det imidlertid å tetne seg på E16 rundt Hønefoss og ned til Sollihøgda. Det samme gjelder ved veiarbeidsområdet på E6 ved Minnesund og oppover Gudbrandsdalen. Trafikkoperatør Hans Are Dahl oppfordrer bilister til å vurdere alternative ruter til E6. Kommer man fra østfra – fra Trysil, Rendalen og Østerdalen, kan man vurdere riksvei 2 over Kongsvinger og riksvei 24 over Skarnes, påpeker han. – Vi oppfordrer folk til å ta det pent. Ikke ta noen sjanser med forbikjøringer eller annet som fører til kaos eller mer irritasjon, sier Dahl. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv