Støre: - Pengene betyr noe

Politiker Jonas Gahr Støre innrømmer at økonomien har mer å si enn han kan gi inntrykk av.

Næringsliv

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre (54) har vokst opp i en pengesterk familie, skriver Se og Hør.Magasinet skriver at familien Gahr overtok ovnsfabrikaten Jøtul på 1920-tallet. Da de solgte den nesten femti år senere, ga det en pen gevinst - for å si det forsiktig. Derfor disponerer AP-sjefen en formue på over 40 millioner, ifølge Se og Hør.I tidligere intervjuer kan det virke som at pengene overhodet ikke har noen betydning for Jonas. Dette avkrefter han overfor Se og Hør.- Det er feil. Pengene betyr noe. Det vil være galt å si at økonomisk trygghet ikke har betydning. Og det gir både muligheter og ansvar. Men det er ikke finans jeg har valgt å jobbe med, sier Jonas Gahr Støre til Se og Hør.

Nyheter
Næringsliv