Konkursskred mandag - hele 31 konkurser

Tommy Sharif sto bak syv av 31 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund i går.

Publisert 19. mai 2015 kl. 09.29
Oppdatert 19. mai 2015 klokken 09.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 90 ord
Foto: Scanpix

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: AML Drift AS; PKA AS.Akershus: Dekkongen Sharif Oslo AS; E-S Otto Preiss AS; Europtyre AS; JMS Service Limited; Sharif Invest AS; Sharif Tommy AS; Sharifs Dekksenter AS; Starum AS; Østlandske Transporttjenester AS.Oslo: HL Media MK2 AS.Oppland: Hov Møbel Eiendom AS.Telemark: Aseatco AS.Rogaland: Lex AS.Møre og Romsdal: Hjemmevaktmesteren AS; Miljørenhold AS; Nordest Byggservice AS; Twin Holding AS; Valgermo Eiendom AS.Sør-Trøndelag: Orkdal Telesenter AS.Nordland: Herr&Fru Strøken AS; Taras Spiseria AS.I tillegg ble åtte personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.