Styrker kompetansen innen sjømat

DNBs Private Banking-divisjon opplever pågang fra en rekke kunder innen sjømatsektoren, som etterspør kompetanse på områder som formuesforvaltning, kjøp og salg av bedrifter og ikke minst utfordringer knyttet til generasjonsskiftet.

Karl Otto Eidem Fotograf: Eivind Yggeseth / Finansavisen
Næringsliv

For å styrke Private Banking-divisjonen innen sjømat, kommer Karl Otto Eidem inn på teamet. Eidem kommer fra DNB Markets, der han har jobbet med kjøp og salg av større virksomheter. Tidligere har han blant annet erfaring fra stillingen som finansdirektør for Norway Seafoods og analysesjef innenfor fisk og deretter som CEO i meglerhuset Platou Markets.- Med Karl Otto på laget får DNB Private Banking en ekstra dimensjon til vår kompetanse. Med sin spesialkompetanse innenfor bedriftsovertakelser og med sin fortid innen sjømatsektoren, vil han bidra til å gjøre oss til en bedre samarbeidspartner for våre kunder, sier leder av DNB Private Banking, Paal Karstensen.Karl Otto Eidem vil tiltre i den nye stillingen 8. Juni.

Nyheter
Næringsliv