Tidligere BWG Homes-sjef Lars Nilsen har ikke lenger boliger i Norge som sin hovedsatsing. Nå investerer han det meste av pengene i USA, skriver Dagens Næringsliv.Familiens investeringsselskapet Lani Invest har nemlig fremdeles mesteparten av sine midler i eiendom. Men Nilsen har fått et nytt favorittland.- Det meste av investeringene de siste årene er blitt gjort i USA. Eiendomsmarkedet her har hatt en veldig god utvikling, og dette vil fortsette, sier Nilsen til avisen.Selskapets resultat før skatt falt i fjor til 47 millioner kroner, sammenlignet med 120,7 millioner kroner året før.- Vi har mange eiendomsprosjekter som er under utvikling og bygging. Disse koster mye, men gir foreløpig ikke så mye inntekter. I USA er det både bolig- og næringseiendom vi satser på, mens i Norge er det mest næringseiendom, forteller Nilsen til DN.