Kaffehuset Friele skifter navn og sjef

Kaffehuset Friele skifter navn til Jacobs Douwe Egberts Norge AS og bytter ut topplederen.

Friele Frokostkaffe Foto: Kaffehuset Friele / Jacobs Douwe Egberts Norge AS
Næringsliv

Kaffehuset Friele skifter navn til Jacobs Douwe Egberts Norge AS. Men du slipper å drikke Jacobs Douwe Egberts Norge-kaffe. – Det er selvfølgelig mye nostalgi knyttet til navneskiftet og noen reaksjoner har det vært. Men de ansatte har vært informert om prosessen. Selv om mange har sterke følelser knyttet til navnet Friele, vil ikke forbrukeren merke noe særlig. Kaffen vil fremdeles hete Friele, sier adm. dir Olav Munch til BA.Navneskiftet skjer 6. juli, den samme dagen som Olav Munch går av som adm. direktør i Friele for tilsvarende stilling i Grieghallen AS. Nåværende viseadm. direktørJørgen Wiig overtar sjeffstolen i det tradisjonsrike kaffehuset.

Nyheter
Næringsliv