Gener8 Martime, et Amerikansk tankrederi med en flåte på 46 oljetankere, inkludert 21 nybygg, har annonsert vilkårene for sin planlagte børsnotering i New York.I forbindelsen med noteringen planlegger det å hente 270 millioner dollar, tilsvarende 2,1 milliarder kroner, ved å utstede 15 millioner nye aksjer. Indikert prising er i intervallet mellom 17 og 19 dollar per aksje. Tilretteleggere er Citi, UBS Investment Bank, Jefferies & Co. og Evercore Partners. DNB Markets Inc. og SEB, i tillegg til noen flere, skal også bistå i kapitalinnhentingen.Gener8 Maritime er resultatet av fusjonen mellom General Maritime og Navig8 Crude Tankers som ble fullført tidligere i år. Oaktree Capital, et PE-fond som har investert massivt i shipping de siste årene, er største eier i det som er i ferd med å bli et av verdens desidert største tankrederier.