56 konkurser sist uke

56 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund i forrige uke. Her er oversikten.

Brønnøysundregistrene kunngjorde torsdag og fredag konkursåpning i 19 selskaper.Østfold: Boa Vista Norge AS; Rolvsøy Service Senter AS.Akershus: Klimablock AS; Teleworks AS; Vækerø Bygg AS.Oslo: Databeat Software AS; Possible; Stiftelsen Eritrean Human Concern Organization Ehco; WA Sales Ltd..Oppland: LBA-Invest AS; Welco AS.Buskerud: Finfint AS; Makalhmo AS; Rørexpressen AS.Rogaland: Fritidseiendommer AS.Hordaland: China Noodle Kro AS.Sogn og Fjordane: Tooba AS.Sør-Trøndelag: Lade Metall AS.Troms: Taste Restaurant Drift AS.I tillegg ble fem personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.56 konkurser sist uke Dermed ble konkurser kunngjort forrige uke, hvorav 12 personlige konkurser.Mandag: Åtte konkurser Tirsdag: 12 konkurser Onsdag: 12 konkurser