Christer Tromsdal fortsatt varetektsfengslet

Næringsliv

Bedrageridømte Christer Tromsdal er varetektsfengslet med brev- og besøksforbud fram til 25. august, og er under full isolasjon fram til 11. august.Tromsdal møtte ikke i fengslingsmøtet tirsdag, skriver Budstikka .– Vi tar kjennelsen til etterretning, men vil begjære løslatelse så snart bevisene som politiet holder tilbake, blir fremlagt, sier forsvarer Victoria Holmen til avisen.Tromsdal er siktet for å motarbeide rettsvesenet etter at et ektepar ble utsatt for et angrep i boligen sin i 2012. Politiet mener Tromsdal bestilte angrepet og at det var rettet mot en meddommer i en straffesak mot ham, ifølge NRK.Angrepet i juni 2012 skjedde på samme tidspunkt som Tromsdal var tiltalt i en annen sak. To maskerte menn hadde slått seg inn i huset til meddommerens nabo. Politiets teori er at mennene tok seg inn i feil hus. Der ble de jaget ut av huseieren, som hadde en pistol. Meddommeren ble senere erklært inhabil i saken. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv