Da får vi vite om pengetrykkingen stanser

I mandagens tale fra vise-sentralbanksjef Hiroshi Nakaso ventes signaler om Bank of Japan vil fortsette med de massive stimulansens av økonomien etter neste år.

Haruhiko Kuroda. Foto: AP Photo/Kyodo News.
Næringsliv

Sentralbanksjef Haruhiko Kuroda har tidligere sagt at han venter akselerert inflasjonstakt som følge av en tilstramming i arbeidsmarkedet.Både arbeidsmarkedstall og inflasjonstall legges frem fredag.I tillegg kommer et ras av andre makrotall fra Japan, spredt utover uken, som trolig vil bidra til at debatten rundt Abenomics vil fortsette med uforminsket styrke.Alle estimater i parantes. YoY = Årsbasis/MoM = månedsbasis.MandagResultater: Canon, Hyundai Heavy Industries, Industrial Bank Of Korea, Samsung Electro MechanicsTirsdagHandelsbalanse, juni, Hong Kong (-41 mrd HKD)Resultater: Baidu, Daido Steel, Hitachi Metals, Kobe Steel, LG Electronics IncOnsdagPrivat konsum, juni, Japan (-4,66% YoY)Detaljhandel, juni, Japan (+0,61% YoY)Resultater: Ana Holdings, Casio Computer, Daiwa Securities Group, Fujikura, Hitachi, Komatsu Ltd., Nintendo Co LTD, Nippon Steel & Sumitomo Metal Co, Nissan Motor Co, Nomura Holdings, Panasonic Corporation , Samsung Electronics,TorsdagIndustriproduksjon foreløpig, juni, Japan (+1,14%YoY +0,16 MoM)Resultater: Daihatsu Motor, Fujitsu Limited, Japan Airlines Co, Kawasaki Kisen, Mazda Motor Corp, Mitsubishi Electric Corporation, Mitsubishi Motors Corporation, Nomura Real Estate Holdings Inc, Yamaha CorporationFredagKjerneinflasjon, juni, Japan (0,33% YoY)Inflasjonsrate, juni, Japan (0,48% YoY, 0,05% MoM)Arbeidsledighet, juni, Japan (3,4%)Resultater: Fuji Heavy Inds LTD, Honda Motor Co LTD, Kikkoman Corporation, Mitsubishi Estate Co LTD, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Ufj Financial GRP Inc, Mitsui Chemicals Inc, Mizuho Financial Group Inc, Sharp Corporation, TDK Corporation,Kilder: CMBC, TradingEconomics

Nyheter
Næringsliv