De 10 mest populære landene blant investorer

USA leder, Norge er utenfor topplisten, og land som New Zealand, Malaysia og Indonesia er på vei opp.

Næringsliv

Mens USA er absolutt mest populær for investorer innen Venture Capital og Private Equity, er Sverige den mest attraktive destinasjonen i Norden - kun to plasser foran Norge.Det viser en årlig evaluering gjennomført av IESE Business School og EMLYON.Mens de tradisjonelle landene ligger på topplisten (se under), viser land som New Zealand, Malaysia og Indonesia større hopp sammenlignet med fjorårets resultater, ifølge undersøkelsen.Blant BRICS-landene ligger Kina høyest på listen, på 21. plass, mens Brazil ligger på 41. plass.I norden plasseres naborivalene Norge, Sverige og Danmark på henholdsvis 13., 11. og 16. plass.Oversikten inneholder data fra 120 land og forfatterne av rapporten finner en sterk sammenheng mellom plasseringen og investeringslysten til de globale aktørene.Her er listen over de 10 mest populære landene (2015):1. USA2. Storbritannia3. Canada4. Singapore5. Japan6. Hong Kong7. Tyskland8. Australia9. New Zealand10. SveitsSe resten av listen her.

Nyheter
Næringsliv