DN legger ned viralsatsning etter plagiat-funn

Sjefredaktør Amund Djuve bekrefter at Dagens Næringsliv avvikler Bisbuzz. Det skjer etter avsløringer om avskrift.

Redaktør i Dagens Næringsliv Amund Djuve Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Næringsliv

Torsdag skriver fagbladet Journalisten at selskapet Medialounge har gått gjennom og funnet en rekke eksempler på plagiat.– Jeg vil at vi også fremover prioriterer skikkelig og grundig journalistikk. Vi kommer derfor til å avvikle dette nettstedet i løpet av kort tid, sier Djuve i en kommentar til Dagens Næringslivs nettsider.Nylig ble det også avdekket at tidligere DN-journalist Daniel Butenschøn har skrevet flere reportasjer hvor han har brukt sitater og situasjonsbeskrivelser fra ulike nettsteder uten kildehenvisning. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv