Philly Shipyard solid over fjoråret

Aker Philadelphia Shipyard presenterte kvartalstall og nytt navn.

Aker Philadelphia Shipyard bytter navn til Philly Shipyard. Selskapet melder om et resultat etter skatt på 1,9 millioner dollar for 2. kvartal 2015, mot 1,5 millioner dollar samme periode i fjor. Før skatt var resultatet 3,5 millioner dollar, mot 2,3 millioner ved samme korsvei for ett år siden. Kvartalets EBIT ble 3,1 millioner dollar, opp fra 1,1 millioner, mens EBITDA steg fra 2,9 millioner dollar i 2. kvartal 2014 til 5,0 millioner i årets 2. kvartal. Justert EBITDA var imidlertid 9,5 millioner dollar, opp fra 4,4 for ett år siden. Inntektssiden beløp seg til 83,7 millioner dollar, opp fra 60,3 millioner for ett år siden. Per 30. juni har skipsverftet en ordre backlog på 848,8 millioner dollar, med siste levering i desember 2018. I skrivende stund har verftet fem produkttankere under konstruksjon. For kvartalet settes 3 millioner dollar av til utbytte. Dette tilsvarer en utbetaling på 25 cent per aksje. Hele rapporten finner du her.