Satser milliard på næringseiendom her

To av arvingene etter Harald A. Møller satser nå stort på næringseiendom i Litauen.

Knut Schage - Foto: Finansavisen
Næringsliv

Bilarvingene Knut og Bjørn Schage kontrollerer et av Norges største eiendomskonsern og satser nesten én milliard kroner på nærings­eiendom i Litauen, skriver Dagens Næringsliv.Prosjektet, som ligger i Vilnius sentrale kontorområde, er på hele 46.000 kvadratmeter og inneholder 27.000 kvadratmeter med underjordisk parkering. Ifølge DNB har allerede bestemt å flytte sitt hovedkontor i Litauen til Schages bygg, der første trinn skal stå ferdig i løpet av 2016.- Det er et stort og viktig prosjekt for oss. Både markedet og eiendommen har ligget brakk i Vilnius, men nå har markedet kommet tilbake, og det er et godt tidspunkt å utvikle næringseiendom der, sier Knut Schage til avisen.Schage Eiendom fikk i fjor et resultat før skatt på 181 millioner kroner, noe som er en forbedring på 18 prosent fra året før.

Nyheter
Næringsliv