Full skjærings i styret

Magnus Stangeland synes det er uforståelig at Bergen Groups hovedaksjonær Brian Chang Holdings stemmer mot alt i industriselskapet.

Næringsliv

Mandag stemte Brian Chang Holdings mot et foreslått låneopptak for Bergen Group på 60 millioner kroner, og på den ordinære generalforsamlingen 25. juni valgte Chang blant annet å stemme imot forslaget til regnskap og beretning.– Jeg har ikke snakket med Brian Chang på et halvt år. Jeg har prøvd å dra ham med på en positiv måte for en videre utvikling av selskapet. Men han stemmer jo imot alt, sier gründer, styremedlem og nest største eier Magnus Stangeland til Dagens Næringsliv. Stangeland synes dette er «litt uforståelig», og sier han ikke vet hva som ligger bak Changs beslutning. Avisen har ikke fått noen kommentarer fra Changs advokater.

Nyheter
Næringsliv