Anbefaler kjøp av Tomra

Meglerhus gjenopptar dekning på Tomra med kjøpsanbefaling.

Tomra-sjef Stefan Ranstrand. Foto: Tomra

SEB gjenopptar dekning på Tomra med kjøpsanbefaling og kursmål 92 kroner, går det ifølge TDN Finans frem av en oppdatering fredag.Meglerhuset mener ifølge nyhetsbyrået at Tomra representerer en spennende kombinasjon av gjentagende inntekter fra Collection Solutions,langsiktige vekstutsikter for Sorting Solutions med sin rekordhøye ordrebok, samt solide utsikter for nye ordre fremover.- For perioden 2015 til 2017 venter vi en årlig gjennomsnittlig inntjeningsvekst på 21 prosent, mot ni prosent for sammenlignbare selskaper, skriver SEB.Tomra er blant få aksjer som stiger på Oslo Børs fredag, nærmere bestemt 0,7 prosent til 75,25 kroner.SEB øyner dermed en oppside i aksjen på rundt 22 prosent fra dagens nivåer.