I Akershus-kommunen Rælingen blir flyktninger god kommuneøkonomi – for der går alle ut i arbeid, skriver Dagens Næringsliv.Av de 14 flyktningene som i fjor avsluttet introduksjonsprogrammet har nå alle nådd målet om jobb eller utdanningsplass, og gjør at kommunen nå topper resultatmålingene til Integrerings- og mangfoldsdirektoratet.I Rælingen stilles det nemlig krav til at flyktningene skal ut i jobb eller utdannelse.- Filosofien vår er tøff kjærlighet. Vi stiller store krav til flyktningene, men samtidig er det en omsorgsfull relasjon, sier Ap-ordfører Øyvind Sand til avisen, og påpeker at god integrering også er god kommuneøkonomi.- Flyktningene belastet ikke 2014-regnskapet til kommunen. Når de kommer i utdannelse og jobb, er tjenesten selvfinansierende med integreringsmidlene vi får fra staten.